20 Mayıs 2008 Salı

hidradenitis suppurativa possible solutions

One of my friend has been very happy after 12 years of suffer from the infection. She has confirmed complete cure after only a months usage of pants during nights that are made of SeeItSafe(R) fabrics. Please go to www.ttel.co.uk for more information about SeeItSafe in Europe or send me a message so that I can try to find the nearest distributor . Seeitsafe contains 100% pure silver fiber x-static(R)



P.S.; M&S already selling Pyjamas in the UK as SLEEPSAFE.

P.S.2; It may be better to use wound bandages that are called Silverseal(R) .For more information ,please go to www.x-static.com

16 Mayıs 2008 Cuma

GUNUMUZUN MODASI: ANTİMİKROBİK'LER

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=109828

Guvenli antimikrobiklerle ilgili ilk yazımı yukardaki linkte bulabilirsiniz. Bilinçsiz antibiyotik kullanan bir toplum olduğumuzdan Anadoluda nerdeyse kasabalara kadar yayılmış diyaliz merkezlerinin varlığını bilmek tuyler ürpertici. Umarım aynı hatayı günümüzün moda antimikrobikleri için yapmayız.


Sanırım Turkiyedeki ilk bilgi yazısı aşağıdaki linkte.Lutfen ziyaret ediniz
http://nanoturkiye.blogspot.com/2008/04/gm-nanoparacklar-aslnda-zararl-imi.html


14 Mayıs 2008 Çarşamba

Ter Bezi Enfeksiyonu ( hydraadenitis suppurativa) ve olası cozumler

Uzun yıllardı ter bezi enfeksiyonu ( hydraadenitis suppurativa ) problemi ile yasayan bir arkadasımın yakını ,SeeItSAFE urunleri ile yapılmıs pants'lar kullanarak bir ay icerisinde butun yaralardan kurtuldugunu mujdelemistir. Tamamen dogal ve guvenlı bır anti bakteriyel olan SeeItSAFE urunlerinin anti fungal oldugu zaten bilinmekteydi .Bu guzel haberi vajinal bolgede enfeksiyon ceken butun kadınlarımızla ve bilim adamlarımızla paylasmaktan mutluluk duyuyorum.

SeeItSAFE urunleri ile genis bilgiyi www.sartekstil.com.tr den edinebılırsınız.
Ozcan Yagci


Yaraları tedavi etmek için daha dogru çözümün yara bantları kullanmak olduğunu söyleyebiliriz. Silverseal(R) adlı yara bantları hakkında daha fazla bilgi için lutfen www.x-static.com adresine gidiniz.